Välj en sida

om oss

Här hittar ni mer information om cafeéts start, om teamet bakom och vårt galleri med blandade bilder från sommarens caféveckor.

historia

Tuvas Trädgårdscafé började med en kärlek till bakning och en längtan efter att sprida lyckan en riktigt god kopp kaffe och kaka kan frambringa hos oss människor. Våren 2017 satte Tuva Ekström igång med arbetet för att genomföra sin idé om ett trevligt trädgårdscafé i familjens stora trädgård i Ålems kyrkby, och vecka 26 samma sommar stod trädgården redo för sina första gäster. Nu är hon tillbaka för fjärde året i rad, denna gång med sina syskon, Julia och Ville, vid sin sida. Tillsammans hoppas de på många cafégäster även denna sommar och önskar er hjärtligt välkomna till Hedersrumsvägen 7!

Trädgården

Kaffe och kakor i all sin ära, men det som också gör Tuvas Trädgårdscafé till det populära fikastopp det är, är såklart just trädgården. Här blommar flera sorters blommor, buskarna liksom träden är fulla av frukt och bär och på vår stora gräsmatta är både människor och djur välkomna. Så slå er ned under plommonträdet och njut av kaffet och bina som surrar.

  • 5 Stjärnor 96% 96%
  • 4 Stjärnor 4% 4%
  • 3 Stjärnor 0% 0%
  • 2 Stjärnor 0% 0%
  • 1 Stjärna 0% 0%

galleri

Här hittar ni vårt galleri med bilder från tidigare cafédagar.

vårt team

Vi som jobbar på Tuvas Trädgårdscafé är:

Tuva Ekström

Grundare & bagare

Julia Ekström

Cafépersonal

Ville Ekström

Cafépersonal

Välkommen!

Dagar

Vecka 26-31

Tisdag-Söndag

Tider

11.00-17.00

kontakt

Telefon

+46 70 300 46 15

facebook

https://www.facebook.com/tuvascafe

Adress

Hedersrumsvägen 7

384 92 Ålem